Du kan hålla dina naglar friska och starka genom att äta gelatin, färsk frukt och grönsaker, magert kött och dricka mycket vatten. Nagelvårdsprodukter som ett tjockt nagelbandsbalsam eller en snabbtorkande builder som hjälper till att tjockna främjar också starkare, friskare naglar.

Kemikaliefria produkter är idealiska. Andra använder örter som vitlök (gnuggas mot naglarna) direkt för att stärka naglarna. Om du inte har vitaminrika frukter och grönsaker i ditt skafferi kan du köpa högkvalitativa kosttillskott (utan konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen) som kan hjälpa till att bygga friska naglar (samt förbättra hud och hår).

Free photos of Hands

Effektiva stärkande produkter beror på ingredienserna de är formulerade för att bygga upp och skydda naglarna. Ett exempel på en hjälpkomponent är kalciumfluorid. Ringla dem med formaldehyd.

Free photos of Woman

Förutom att ta multivitaminer och använda produkter utformade för att bygga kollagen och keratin och förhindra sköra naglar, bygg goda vanor. Använd handskar när du arbetar i trädgården eller gör hushållsarbete, och undvik att skrapa prislapparna på nya inköp med naglarna. Låt naglarna andas från dagligt nagellack. Att ha friska, starka och attraktiva naglar kan ta ditt utseende ett steg längre och säga mycket om din karaktär. Det kan indikera om en person är slarvig eller slarvig med sin personliga skötsel.

Lämna ett svar