Inget kök är för litet för avslappnad matlagning, men det kommer snart att bli bekvämare och du kommer enkelt att kunna laga mat i ditt nyrenoverade kök!

Free photos of Woman

Gör dig av med det du inte behöver

Det frigör utrymme och gör det lättare att organisera det du bestämmer dig för att dölja. Behöver du verkligen ha kvar den gamla, skrymmande kaffebryggaren på bänken när du precis skaffat den nya kaffemaskinen?

Hålla allt organiserat

Vem skulle inte vilja gå in i ett kök där allt är på sin plats? Korrekt organisation är nyckeln till att få alla rum att verka rymligare, särskilt i köket där det finns flera saker.

Free photos of Kitchen

Ändra färger

Ett av de enklaste sätten att förnya ett litet kök är att byta färg på väggarna. Att använda ljusa, neutrala färger kommer verkligen att öppna upp ett litet rum.

Låt ljuset vara där  

När man pratar om sätt att få ett rum att kännas rymligare är belysning också något att tänka på. Infällda, halvinfällda downlights och infälld belysning är bra alternativ för små kök, eftersom de inte tar för mycket plats.

Free photos of Kitchen

Byt ut stora enheter

Nu, om du har en budget och vill gå hela vägen med att renovera ditt lilla kök, kan du välja att dra ner på vitvarorna inuti. Du behöver inte göra allt på en gång.

Lämna ett svar