Ditt kök är ett av de viktigaste områdena i ditt hem. Det är precis därför du bör designa den för att ge maximal komfort och effektivitet. Om du inte är nöjd med ditt nuvarande kök, överväg att göra om det efter din smak.

Free photos of Kitchen

När du letar efter rätt köksbelysning måste du först bestämma dig för vilken typ av atmosfär du vill att ditt kök ska ha. Kökslampor finns i en oändlig mängd; därför är det viktigt att veta vad du letar efter först.

Om du börjar söka utan att ha en aning om vad du letar efter kommer du sannolikt att gå vilse och förvirrad. Här är några idéer om vilka typer av köksbelysning du ska leta efter när du börjar leta.

Free photos of Home

ALLMÄN
En av de mest populära köksbelysningsarmaturer är taklampor. För inte så länge sedan var detta den enda typen som ljusa kök hade. Det fina med taklampor är att de ofta är den mest prisvärda köksbelysningen som finns.

UPPDRAG
Utöver det bör du också överväga arbetsbelysning. Du ska verkligen inte skära fingrarna på disken med en kniv eftersom du kastar en skugga under din vackra nya ljuskrona. Arbetsköksbelysning ska vara målinriktad och ljus.

Free photos of Kitchen

HÖG
Slutligen, överväg accentbelysning för ditt kök. Det är dessa lampor som ger allt det mjuka, icke-riktade ljuset och som ofta sätter ”stämningen” i ditt kök.

Lämna ett svar